Grävfirma i Gävle gör grunden för vårt nya garage

Hej på dig som läser min blogg

Just nu så håller vi på att planera vårens byggprojekt som innebär att vi ska bygga ett garage. Så veckans uppgift är att hitta en grävfirma i Gävle som kan hjälpa oss att schakta ur för grunden. Att hitta en grävfirma kanske inte är så svårt men så ska man ha en firma i närheten som har tid, som är duktiga och som inte är för dyra. Vi har hittat ett par olika som vi nu ska be att få offert från och efter det ska vi bestämma vilken det blir.

Det ska bli skönt att ha ett garage speciellt under vintertid så att man inte behöver skrapa rutorna eller sopa undan snö från bilen mer. Dessutom är det ju såklart bättre för bilen att den får stå i garage så hade den kunnat så hade den nog tackat oss för det. Visst kommer vi fortfarande få skotta och ploga för att komma in och ut ur garaget, för i Gävle brukar vi ju få riktiga vintrar, men då är i alla fall hälften av jobbet eliminerat i och med att bilen står torrt och varmt.

Vi har köpt byggdelar som en firma kommer och smackar upp, så det kommer nog gå ganska snabbt när väl grunden är gjord. Sen ska vi sätta upp lite förvaringshyllor och så där inne med så att vi kan hålla iordning bra. Jag kan vara lite otålig ibland när jag påbörjat ett projekt eller i alla all bestämt ett som ska göras, då vill jag att det ska bli klart typ direkt. Men det fungerar ju inte alltid så, det har man fått lära sig sen man skaffade hus att allt oftast tar lite mer tid och resurser än man tror. Nu önskar jag er en underbar dag så hörs vi snart igen!