Taket blev väldigt bra

God morgon, god morgon och välkomna åter till bloggen. Jag ska idag ta och prata med er om ett företag som heter Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB. Det är nämligen så här att det var till dem jag vände mig när jag behövde hjälp med ett takarbete eftersom det är ett företag som jag hade hört skulle vara duktiga på det här med takarbeten i Örebro, det var en kollega till mig som tipsade mig om det här företaget. 

Det visade sig vara en bra rekommendation för jag fick all den hjälp som jag behövde med det här taket på garaget. Det gamla taket var i ett bedrövligt skick och det behövdes bytas ut mot ett nytt plåttak. Det är ingen vits med att ha ett garage som det regnar in i. Jag förstod att det skulle bli nödvändigt med ett nytt tak och det var i höstas. Jag började att leta efter något företag inom det här området då min kollega tipsade mig om Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB och berättade att även han fått deras hjälp, han sa att detta företag ägnar sig åt takarbeten i Örebro med omnejd och att han inte trodde att jag skulle kunna få bättre hjälp av något annat företag än vad jag skulle kunna få av Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB. Det var verkligen på det viset för de gjorde ett jättebra jobb och såg till att det kom ett nytt tak på plats som är både är snyggt och funktionellt. Jag har inget att klaga på och eftersom jag som vanligt vill kunna vara till hjälp för alla mina läsare så ville jag i dag tipsa er som även ni behöver hjälp inom takarbeten i Örebro om att det här företaget finns.